Gratis verzending binnen Nederland

homepage | alle modellen | aanbiedingen & specials
BESTELINFORMATIE & RETOURZENDEN:

Zoals u wellicht weet zijn er strenge regels voor webwinkels, en dat is goed. Want het is bedoeld om u te beschermen tegen webshops die proberen u het leven ongemakkelijk te maken. Zeker wanneer u er achter komt dat uw aankoop niet is wat u dacht dat u kocht...

SEARADEN behoort kennelijk tot een ouderwetse soort. Bij alle regels die ook aan mij als eigenaar van SEARADEN.nl worden opgelegd voel ik mij ongemakkelijk. Immers: ik ga graag met u om zoals ik zou willen dat er met mij omgegaan zou worden. Eerlijk, rechtvaardig, prettig en vlot. En dan zijn alle regels erg open deuren. En omdat het moet, vindt u hier alle verplichte informatie bij elkaar.

Is er dus iets niet naar wens, meld het dan zodat we het snel en naar uw tevredenheid kunnen herstellen!

Met vriendelijke groeten,

Marco N. Derksen
SEARADEN / RAYTRO Trading
Import en exclusieve verkoop van de sieraden van
de Amerikaanse kunstenaar Roland st. John.

LET OP: nieuwe wet AVG

Hier kunnen we kort zijn: u vult op het bestelformulier de gegevens in die nodig zijn voor de verwerking en verzending van uw bestelling.
Deze gegevens worden bij SEARADEN niet(!) in een online database opgeslagen. Uw gegevens worden vanuit het formulier dat u invult met een email aan ons verzonden en komen dus als email in onze mailbox binnen. We nemen deze 1:1 (kopy/paste) over op een adreslabel, waarna de email nog wordt uitgeprint en fysiek wordt bewaard in een ordner.

Wij gebruiken uw gevens dus uitsluitend voor de verwerking van uw bestelling.
Uw gegevens worden NIMMER doorgegeven of (bizarre gedachte) doorverkocht aan derden.

Lees hier de volledige PRIVACY VERKLARING

BESTELPROCES:

Bij SEARADEN kunt u 1 product tegelijk bestellen. Dat komt omdat SEARADEN een eenvoudig iDEAL account heeft, dat geen winkelmandje functie heeft. Als u meer dan 1 product tegelijk wilt bestellen, vul dan op het volgende bestelformulier alleen uw naam en woonplaats in, dat is dan voldoende.

Betalen kan bij SEARADEN met iDEAL of met Paypal. Via de PayPal betaaloptie kunt u natuurlijk ook direct via uw eigen bank of creditcard betalen.

Zodra wij uw bestelling & betaling binnen hebben, wordt uw bestelling gereedgemaakt voor verzending.

Bestellingen op maandag t/m vrijdag vr 15:00uur worden dezelfde dag voor verzending aangeboden aan postNL.

Bestellingen na 15:00uur worden de volgende werkdag in behandeling genomen.

Bestellingen op vrijdag na 15:00uur en in het weekeinde worden op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.


Zodra SEARADEN uw bestelling aan postNL heeft overgedragen, sturen wij u hiervan een kennisgeving aan het emailadres dat u op het bestelformulier heeft opgegeven (indien u dat heeft gedaan).

LEVERING:

Alle SEARADEN worden verzonden met postNL, met brievenbuspost. U hoeft dus niet thuis te zijn voor een pakketdienst.

De ervaring heeft geleerd dat een bestelling binnen twee dagen na aanbieden ervan aan postNL bij u wordt bezorgd. Indien u vier werkdagen na de bevestiging van de verzending uw bestelling nog niet heeft ontvangen, adviseren wij u ons even een email te sturen.

Alleen indien u meerdere SEARADEN tegelijk bestelt wordt soms toch een pakketje gemaakt omdat dit beschadigen van uw bestelling voorkomt. In dergelijke gevallen ontvangt u van ons de track & trace informatie zodat u kunt checken wanneer uw bestelling wordt afgeleverd.


BETALING:

SEARADEN kunt u, na het invullen van het bestelformulier (verzendadres, contactgegevens), betalen met iDEAL of PayPal. Direct zelf overmaken kan ook maar dan moet de bestelling en de betaling handmatig worden gekoppeld. In dit geval kan het iets langer duren voordat u van ons de bevestiging van de verzending ontvangt.

BEDENKTIJD:

Is een product (uitsluitend indien besteld via deze website), niet naar uw zin? Dan mag u het binnen 14 dagen na de aankoopdatum retour zenden.

Als u het product:
- onbeschadigd(!);
- ongebruikt(!);
- in de staat waarin u het ontving(!);
- in een deugdelijke verpakking;
- voldoende gefrankeerd (Let op: de verzendkosten worden NIET vergoed)
retourstuurt aan:

SEARADEN
Postbus 318
6860 AH OOSTERBEEK

Dan storten wij het volledige aankoopbedrag na ontvangst en controle van het produkt binnen 48 uur retour. Indien het product beschadigingen heeft of in onze optiek niet meer in de staat is zoals het was toen wij het aan u verzonden, zullen wij contact met u opnemen om e.e.a. te overleggen.

LET OP: stuur geen producten retour aan het SEARADEN vestigingsadres! Uitsluitend aan de postbus geretourneerde producten worden in behandeling genomen.

PRODUCTEN:

Alle gegevens van de sieraden staan vermeld op de website en op de bestelpagina.

Ten overvloedde:
Alle SEARADEN worden ontworpen en (in Amerika) geproduceerd door de Amerikaanse kunstenaar Roland st. John.
SEARADEN zijn gemaakt van lood- & nikkelvrij tin, massief brons of .925 Sterling Zilver. Ook zijn er modellen van lood- & nikkelvrij tin met een 'Bronze Finish' laklaag die het sieraad een klassieke look geven.

Alle prijzen op de website www.SEARADEN.nl zijn inclusief 21% BTW en inclusief gratis verzending binnen Nederland.
Er zijn dus geen bijkomende kosten.

POPULAIRE MODELLEN

Over SEARADEN

Natuurbescherming
SEARADEN
Postbus 318
6860 AH OOSTERBEEK

t. 026 495 02 02
info@searaden.nl

KvK Arnhem 09220428